4 beauty-trends de incercat primavara aceasta

Anul trecut a fost anul in care toate femeile si-au umplut colectia de machiaj de highlighters! Nu le-a trecut inca vremea dar anul acesta a inceput cu multe inovatii in ceea ce priveste makeup-ul.

Va voi arata astazi cateva din trend-urile pe care cu siguranta nu le voi rata in aceasta primavara!


1. Glitter in zona ochilor.

Facand ceva research pentru aceasta postare am vazut ca cel mai des se repeta acest trend. Aparent, adaugarea sclipiciului fie pe sprancene, ca eyeliner sau fard este noul must in materie de makeup. Cel mai recomandat este sa se aplice in combinate cu un machiaj cat mai minimal sau in combinatie cu farduri mate, neaparat mate!


2. Smokey eye

Pe bune acum, ce ne-am face daca ar iesi din trend machiajul smokey. Eu una as fi pusa in mare incurcatura. Totusi anul acesta vom folosi cat mai putin negru si vom realiza un machiaj smokey cat mai soft. Nu va speriati totusi! Inca este de efect.3. Glossy makeup

Anul trecut ne iluminam tenul highligher, insa acum, trecem de la iluminare la luciu. Buzele lucioase nu sunt neaparat o noutate (desi anul trecut a fost all about matte lipstick) dar ce spuneti de un machiaj al ochilor glossy? Dior, Max Mara si Peter Pilotto spun ca trebuie sa ii dati macat o sansa. La fel si eu. :D

4. Machiajul ochilor axat pe gene.

Unul din machiajele extrem de des intalnite pe podiumurile de moda au ca centru de interes genele. Genele intens acoperite cu mascara. Dior, Nina Ricci si Anna Sui au apelat pentru modelele lor la acest tip de machiaj care ofera aspectul de ochii de papusa fara prea mult efort.
Acest tip de machiaj arata perfect in combinatie cu un ruj cu aspect metalic.
Sper ca v-a placut ceea ce v-am prezentat azi si ca veti incerca toate aceste trenduri asa cum si eu voi face, cu siguranta!

Pentru informatii, intrebari sau colaborari ma puteti contacta la adresa de email blogchoosetoshine@gmail.com


Share this:

JOIN CONVERSATION

    Blogger Comment

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu