Blugii- cei mai versatili pantaloni

Materialul denim, cel din care sunt fabricati blugii, a fost initial folosit pentru salopete si uniforme de lucru, datorita rezistentei sale la uzura si a culorii rezistente la pete si murdarie. Ulterior, din acest material au inceput sa se fabrice si pantaloni de purtat zilnic, atat pentru femei, cat si pentru copii si barbati, cat si alte articole de imbracaminte, cum ar fi gecile sau vestele, iar ulterior chiar si pentru fuste si rochii. Daca initial materialul denim folosit era de culoarea indigoului, in zilele noastre blugii se regasesc intr-o foarte variata gama coloristica.In prezent blugii sunt considerati a fi o componenta obligatorie a garderobei si nu ne putem imagina viata fara ei. Avantajul lor major este dat de faptul ca sunt pantaloni foarte versatili, care pot fi purtati in mai multe ocazii si care avantajeaza toate tipurile de silueta. Materialul destul de rezistent reuseste sa modeleze chiar si formele mai pline si sa dea un aspect foarte placut corpului.
Modelul clasic de blugi de dama a suferit numeroase transformari de-a lungul timpului, fata de croiala initiala, dreapta, considerata a fi clasica. Linia pantalonilor de blugi a fost modificata astfel incat, indiferent de forma siluetei, sa puna in valoare picioarele, coapsele si posteriorul si sa modeleze corpul in mod armonios. Insa atunci cand doriti sa va achizitionati o pereche de blugi, trebuie sa tineti cont de croiala acestora, astfel incat aceasta sa va avantajeze si sa va puna in valoare.
De exemplu, blugii cu talie foarte joasa sunt recomandati pentru persoane tinere, care au talie subtire si silueta androgina, iar cei cu talie inalta sunt potriviti pentru femei de toate varstele, chiar daca nu au o silueta de model, ci au forme mai generoase. Pentru persoanele mai mici de inaltime sunt recomandati mai degraba blugii drepti si care trec de glezna, deoarece aceia de genul leggings sau deasupra gleznei dau senzatia ca persoana este si mai scunda decat in realitate. Cu ajutorul pantalonilor tip jeans putem modela vizual in mod diferit imaginea noastra, putem sa ne ascundem micile defecte si sa ne punem in evidenta acele parti ale corpului de care suntem mandre.

Daca aveti insa gambe foarte subtiri si coapse mai pline, este mai bine sa optati pentru blugii evazati, care va vor face sa pareti mai zvelta. Totodata, blugii evazati atrag privirile spre zona incaltamintii, asa ca puteti sa ii asortati foarte bine cu o pereche de adidasi Adidas de la Answear.


Pentru informatii, intrebari sau colaborari ma puteti contacta la adresa de email blogchoosetoshine@gmail.com

Share this:

JOIN CONVERSATION

1 comentarii :