[REVIEW] Benzi pentru albirea dintilor DrWhite 1 Hour Express

Poate ca nu stiti asta despre mine, dar albirea dintilor a fost mereu un subiect de maxim interes pentru mine. Stiu o gramada de lucruri pe aceasta tema. Fiind mare fana cafea...nici nu se putea altfel!

De-a lungul timpului am incercat destul de multe produse care promiteau albirea dintilor, iar despre unele dintre ele v-am vorbit si aici, pe blog.
Experientele cu aceste produse auu fost dintre cele mai variate. Unele si-au facut treaba dar mi-au sensibilizat dintii, pe altele nu le-am putut folosi datorita modului de utilizare, etc...etc.

Ultimul produs destinat albirii dintilor este de la drwhite.ro. Este vorba despre pachetul de benzi 1 hour express


Fabricate dupa cea mai noua tehnologie,benzile Bright White 1 Hour Express contin un gel USCAT care actioneaza formand niste bule active la contactul cu dantura,acestea dizolva petele de pe dinti facand astfel dintii mai albi cu pana 2-3 nuante inca de la prima aplicare. 

Cand am primit produsul m-am trezit in fata unei mari probleme: Cum stau eu o ora cu banda asta lipita de dinti?
Am avut in trecut probleme cu benzile care nu imi stateau pe dinti nici macar 10 minute..se dezlipeau extrem de usor. 
Problema si-a gasit usor rezolvare pentru ca sunt niste benzi care stau extrem de bine fixate. As fi putut sta cu ele chiar si mai mult de o ora daca as fi vrut pentru ca nu s-au clintit din loc nici macar un mm. Asta a fost primul lucru care mi-a placut la aceste benzi dar sunt sigura ca voi sunteti interesate/interesati de rezultate. 
Legat de acestea, mentionez ca ele au aparut de la a 2-a utilizare cu precizarea ca am avut o regula pe care am respectat-o cu strictete. Am renuntat la cafea pentru 48 de ore de la utilizarea lor. A fost tare greu dar a meritat cu siguranta! 
De teama eventualei sensibilizari a dintilor nu le-am folosit zilnic, ci odata la 2/3 zile dar chiar si asa, dupa 7 tratamente am ajuns la rezultate suficient de bune incat sa il intrerup momentan. Voi reveni la ele peste 4-5 luni daca voi simti nevoia. 
Un pachet contine 14 benzi asa ca aceasta investitie este una de care va veti bucura cam un an dupa aproximarile mele.

Iar acum ca v-am precizat toate beneficiile acestui produs, trebuie sa mentionez ca mi s-a intamplat de doua ori sa dezlipesc cu greutate banda de pe dinti. Nu stiu daca asa era normal sa se intample. A fost oarecum neplacut dar cu toate nu mi-a cauzat nici un fel de durere procesul de desprindere benzii. Ma gandesc acum ca poate am eu dintii problematici si chiar sunt curioasa sa imi spuneti si voi daca ati patit asa ceva cu astfel de produse. 

Chiar si asa cred ca aceste benzi mi s-au potrivit mai bine decat cele de la alte branduri tocmai pentru ca am putut face tratamentul complet de o ora la fiecare utilizare, beneficiind astfel de efectul lor la maximum.Pentru informatii, intrebari sau colaborari ma puteti contacta la adresa de email blogchoosetoshine@gmail.com

Share this:

JOIN CONVERSATION

    Blogger Comment

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu