[TUTORIAL] Cum sa alegi culoarea perfecta pentru Extensiile de Par?

Atunci cand achizitionam online extensii din par natural sau sintetic una dintre temeri consta in nepotrivirea nuantei.
Vrem adesea ca nuanta sa fie identica, ca sa nu mai fie necesara vopsirea parului nostru sau a extensiilor. Sau, sa fie cat mai apropiata, pentru un efect natural. Extensiile se amesteca cu parul nostru, devenind insesizabile, iar daca exista o diferenta clara intre nuante, nu vei avea o coafura perfecta.

Daca totusi nu gasesti o nuanta identica cu cea a parului tau, poti opta pentru vopsirea extensiilor, pana la doua tonuri mai inchis. Nu recomand decolorarea extensiilor, deoarece substantele chimice le pot deteriora.

Este foarte important ca fotografiile de pe site sa fie profesioniste, realizate in studio, sa fie clare si destul de mari pentru a putea vizualiza detaliile extensiilor. Urmareste si pe retelele de socializare poze cu clientele magazinului online, pentru a-ti forma o idee.

Alege extensii de par vopsite multi-ton pentru o imbinare perfecta. Prin procesul de vopsire multiton, in fiecare culoare de extensii se gasesc mai multe reflexe si tonuri care se imbina perfect cu parul tau natural.

Am intrebat-o pe Sabina, co-founder Belher, care sunt temerile clientelor si cum reuseste sa le inlature.
“Clientele sunt foarte sceptice in ceea ce priveste achizitionarea de extensii de par in mediul online, deoarece nu de putine ori au fost dezamagite: fie nu corespundea produsul, culoarea acestuia, fie calitatea parului era sub asteptari. Multe magazine online de pe piata folosesc aproximativ aceleasi poze de produs, deoarece le descarca de pe Internet. Iar ca si nuante, folosesc destul de des poze ale persoanelor publice din strainatate, fara a fotografia exact produsul pe care il comercializeaza. In magazinul nostru online, www.Belher.ro, toate produsele si culorile sunt fotografiate in studio si toate sunt reale. Astfel, am adus un plus de valoare si de incredere marcii BelHer. Pentru un plus de credibilitate si, pentru a ne diferentia pe piata, am deschis si un magazin fizic, unde clientele pot veni sa vada produsele, culorile si mai ales calitatea parului. “

Pentru a ajuta clientele in alegerea culorii ideale, echipa BelHer a creat un tutorial video de prezentare a nuantelor de extensii din paletarul lor. In plus, specialistii Belher te consiliaza in alegerea tipului de extensii si in alegerea culorii perfecte. Daca nici fotografiile de pe site si nici tutorialul video nu te ajuta sa iti dai seama care este culoarea perfecta pentru tine, le poti trimite fotografii pe WhatsApp, Facebook sau prin E-mail si ei iti vor recomanda ce sa alegi.   


Pentru mai multe detalii si informatii viziteaza magazinul online http://www.belher.ro/ sau Magazinul Fizic BelHer din Bucuresti, sector 2, Bd. Pache Protopopescu, nr. 6.Share this:

JOIN CONVERSATION

    Blogger Comment

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu