Variante de tinute pentru noaptea dintre ani - Fashion24

Odata cu sfarsitul lui octombrie incep sa isi faca prezenta "febrele" de sezon. "Febra" cumparaturilor, "febra" decoratiunilor, "febra" cadourilor, dar mai ales, "febra" tinutelor pentru cina de Craciun si cea de Revelion, iar referitor la cea din urma, pot spune ca devine o problema din ce in ce mai mica avand varietatea de care avem parte in acest sezon.

Eu mi-am oprit privirea asupra magazinului online Fashion24 pentru numarul mare de rochii disponibile pe site, dar mai ales pentru ca au o rubrica unde putem vedea poze reale, cu clientele lor purtand rochiile de la ei. Astfel riscul de a primi un sac de cartofi in locul rochiei mult visate este minim.Pret de o ora m-am invartit de pe o pagina pe alta si am observat ca variantele sunt atat de diverse incat putem iesi din clasicul tipar al rochitei negre, rosii sau aurii pentru noaptea dintre ani ceea ce pe mine m-a incantat teribil. 

Am ales si eu cateva variante de tinute si voi profita de timpul ramas pana in decembrie cu speranta ca ma voi putea decide la una singura, caci preturile lor reduse te indeamna sa le golesti tot stocul! 
Dupa cum observati, idealul meu in ceea ce priveste tinuta de Revelion este rochia scurta, dar daca v-ati pus in gand sa atrageti toate privirile purtand o rochie lunga, puteti gasi la ei pe site rochii cu adevarat spectaculoase si pentru toate gusturile.
Also, lucru care m-a impresionat si m-a determinat sa dau curs acestui articol a fost faptul ca au pe site rochii in marimi xl si xxl. Am apreciat enorm acest lucru! Good job Fashion24!

Acum imi pare tare rau ca nu am descoperit site-ul mai devreme. M-ar fi scos din foarte multe probleme. Va invit sa aruncati si voi un ochii, iar daca ati comandat sau veti comanda de la ei va astept cu impresi!

Have a nice day! G.

Pentru informatii, intrebari sau colaborari ma puteti contacta la adresa de email blogchoosetoshine@gmail.com

Share this:

JOIN CONVERSATION

    Blogger Comment

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu