Eternul si fascinantul par blond...

Parul blond a reprezentat mereu un simbol al frumusetii si a exercitat o atractie aparte pentru reprezentantii sexului masculin. Sa ne amintim chiar ca s-a turnat si un film pe aceasta tema- “Domnii prefera blondele”!

Daca nu aveti parul blond natural, pentru vopsirea parului in aceasta nuanta trebuie sa apelati intai la decolorarea parului. Este recomandat ca macar la prima procedura de acest fel sa apelati la serviciile unui salon specializat, ca sa nu va deteriorati podoaba capilara. La salonul de coafura se folosesc numai produse profesionale pentru decolorarea si vopsirea parului, iar stilistii profesionisti stiu exact care sunt pasii de urmat, cat si ce tip de vopsea de par sa utilizeze in functie de caracteristicile podoabei dumneavoastra capilare: pigment, textura, grosimea firului de par, etc. In plus, tratamentele pentru par, care se aplica dupa decolorare si vopsire, sunt de inalta calitate si dedicate uzului profesionist, astfel incat va asigura mentinerea sanatatii si frumusetii parului. Indiferent ce produse de ingrijire, vopsire sau tratament pentru par gasiti in magazinele clasice de produse cosmetice, acestea nu se vor putea compara cu cele destinate uzului profesional. Din fericire, unele dintre companiile importatoare de produse profesionale de ingrijire a parului au decis sa comercializeze aceste articole si catre publicul larg si sa le faca accesibile si doamnelor care nu au timp sa mearga la salon pentru a-si vopsi parul. Exista foarte multe tipuri de vopsea de par care va coloreaza parul in diverse nuante de blond, insa chiar daca va place foarte mult una dintre aceste culori, trebuie sa va asigurati ca se si potriveste cu tenul dumneavoastra. Persoanele cu tenul mai inchis la culoare isi gasesc mai greu o nuanta de par blond cu care sa le stea si bine, insa acest lucru a devenit acum mai accesibil datorita multitudinii de nuante de blond pe care specialistii in domeniu le-au creat.

Linia de produse Oro del Marocco, care este disponibila in exclusivitate in magazinele Profihairshop, va pune la dispozitie o paleta foarte larga de nuante blond, de la blond natural auriu si pana la blond inchis violet, astfel incat este imposibil sa nu va gasiti culoarea potrivita, care sa va puna in evidenta frumusetea naturala. Vopselele de par de la Oro del Marocco sunt imbogatite cu extracte naturale si vitamine, (cum ar fi ulei de argan, vitamina E, Omega 6), care va protejeaza podoaba capilara si ii mentin sanatatea, frumusetea si stralucirea, caci in afara de colorarea parului asigura acestuia si hidtratarea si nutritia si protectia de care are nevoie. 


Pentru informatii, intrebari sau colaborari ma puteti contacta la adresa de email blogchoosetoshine@gmail.com

Share this:

JOIN CONVERSATION

    Blogger Comment

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu