Multumim, Carla's Dreams

Este prima mea postare care nu mai are nicio legatura cu continutul cu care v-am obisnuit. Am tinut sa anunt asta inca de la inceput deoarece urmeaza o postare lunga si plina de nerv.

In urma cu doar 20 de minute,am vazut o stire care mi-a incetosat privirea. O stire care mi-a provocat o stare pe care nu am mai avut-o pana acum.
Identitatea celor de la Carla's Dream a fost deconspirata. A fost deconspirata de tovarasii rusi de care dupa cum bine stiti "ne leaga" atat de multe...

Probabil daca nu le-ati urmarit activitatea asa cum am facut-o eu nu imi intelegeti revolta, de aceea ma simt "datoare" cu cateva explicatii.
Carla's Dreams este proiectul care a adus schimbari majore in industria muzicala romaneasca. A adus schimbarile de care generatia tanara ,foarte influentata de muzica si "vedete", avea foarte mare nevoie. Carla's Dreams reprezinta trecerea vitala de la Alex Velea - Yamasha la o muzica onesta,  o muzica facuta pentru sufletul oamenilor, nu pentru "baute". 
Un alt lucru bun pe care Carla's Dreams il aducea in calitate de persoana influenta era indemnul la auto-educare si lectura, nu la prostitutie. 
Am apreciat mereu discursurile lui extrem de consistente in informatii importante pentru tanara generatie. 
Desi purtau masca, erau mult mai sinceri decat orice artist autohton din prezent, iar asta ii face sa fie atat de speciali. Datorita indignarii pe care o am acum, la cald, imi e greu sa transmit de ce erau speciali asa ca va las 3 citate care va vor face sa imi intelegeti "durerea".

"Eu urasc eroii. Ideea e ca noi am invatat in ultima perioada ca trebuie sa poti zbura ca sa faci un bine sau sa ai laser in ochii ca sa poti iubi. Mi se pare distructiv pentru generatia mica pentru ca asta ne afunda in mediocritate. Mi se pare mai eroic daca dintr-un salariu de 1000 de lei ii cumperi sotiei tale un buchet de flori decat daca omori cu laser din ochii inamici indestructibili."

"Vorbeşte rar, mai rar dcât vorbesc alţii, 

Priveşte-n ochii oricui şi nu-ţi trăda fraţii. 

Nu te lăsa influenţat niciodată de nimeni

Mai ales de cei ce se pretind "Oieri ai stânei".


"Nu crede în destin sau în prostii care te fac

Mai puţin responsabil sau mental relaxat."Si de atata indignare am uitat sa precizez ca promisiunea lor a fost ca vor renunta in momentul in care li se va deconspira identitatea. De aici apare si intrebarea: De ce a fost nevoie sa se intample asta?
S-au dus in Rusia cu primul lor single in acest format, in rusa, iar niste paparazzi care probabil se simt acum eroi internationali i-au surprins fara picturile caracteristice de pe fata.
Multa lume nu le intelege muzica si pot intelege asta. Este un salt imens asa cum am spus si mai sus, dar asta nu explica sub nici o forma ceea ce s-a intamplat.
Mi se pare incredibil de urat, chiar grav as putea spune pentru ca este a mia oara cand vedem cum omul distruge arta. 

Pentru ca m-am intins suficient in a imi expune nervii aici o sa las doua melodii pentru cei care nu cunosc atat de bine proiectul si care sunt sigura ca va vor face sa intelegeti pierderea. Melodii care nu au ajuns la radio din pacate. 


PS: Reprezentantul proiectului spune frecvent ca aceasta melodie descrie cel mai bine tot ceea ce inseamna "Carla's Dreams"...Interesant, nu?

 Share this:

JOIN CONVERSATION

    Blogger Comment

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu