Pachetele C-THRU - Tentatia primaverii

C-THRU...Un nume ce aduce atatea amintiri placute in memoria mea. Cu toate am avut cel putin un parfumel de la ei in perioada liceului, right?

C-THRU întâmpină sezonul cald cu note elegante şi pline de energie, disponibile în pachete speciale, ce completează miresmele naturii înflorite. Pentru că fiecare vară are povestea ei, C-THRU îmbină armonios arome, pentru a acompania momentele speciale.

Pachetul C-THRU Lime Magic Lime Magic, cea mai nouă gamă C-THRU, se dezvăluie ca un buchet îmbătător, accesorizat cu stropi de energie. Imediat ce atinge pielea, se deschide cu note de trandafir elegant, iasomie feminină şi lămâie revigorantă şi contrastează cu inima de bergamotă jucăuşă şi ceai verde. Baza lemnoasă, cu mosc, creează universul olfactiv şi pământos al unei păduri. Verde şi transparent, Lime Magic este o escapadă din monotonia cenuşie. 

Pachetul C-THRU Lime Magic conţine Eau de Toilette 30ml + Deo Body Spray 150ml, 
Preţ: 31,5 lei
Pachetul C-THRU Black Beauty Misterioasă şi elegantă, femeia Black Beauty cucereşte prin aura condimentată şi citrată, ce-i dezvăluie spiritul ludic şi senzual. Temperamentală şi aparent distantă, aceasta este îmblânzită de o inimă de vanilie şi orhidee. Actul final este un dans lent de lemn de santal, paciuli şi ambră, iar întreg scenariul este o descriere feerică a femeii irezistibile. 

Pachetul C-THRU Black Beauty conţine Eau de Toilette 30ml + Deo Body Spray 150ml
Preţ: 31,5 lei


Au super preturi si chiar cred ca merita o sansa...daca nu le-ati dat-o deja!


Pentru informatii, intrebari sau colaborari ma puteti contacta la adresa de email blogchoosetoshine@gmail.com

Share this:

JOIN CONVERSATION

    Blogger Comment

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu