Review Batiste Dry Shampoo

Cred ca ramasesem ultima pasionata de ingrijire si infrumusetare care nu testase inca mult-iubitele sampoane uscate de la Batiste si de aceea tin in primul rand sa multumesc celor de la Buzzstore pentru ca mi-au oferit sansa sa le incerc.Variantele testate de mine sunt Volume XXL si Cherry.

Ambele mi-au placut mult dar sunt destul de diferite si o sa le iau pe rand.
Volume XXL este un sampon uscat care din punctul meu de vedere este mai potrivit doamnelor cu parul ceva mai scurt pentru ca dupa aplicarea in parul meu foarte lung incurca putin parul insa isi face treaba extrem de bine. Absoarbe sebumul 100% si intradevar ofera un boost de volum parului care il face sa para spalat cu 20 de minute in urma! Mirosul lui imi place mai mult decat cel al variantei Cherry e oarecum oriental si foarte elegant. Loved it!

Varianta Cherry nu promite sa lase volum parului dar este totusi preferata mea deoarece nu am avut nici o problema cu incurcarea parului. Absoarbe sebumul la fel de bine si m-a scos de multe ori din incurcatura!

Acum, dupa ce le-am testat cred ca mi-ar fi foarte greu sa traiesc fara el.  De multe ori am fost pusa in imposibilitatea de a merge undeva spontan pentru ca nu aveam parul perfect curat.

Eu l-am folosit in dimineata celei de a 3-a zi de la spalare cand deja parul incepea sa arate destul de rau. 
Nu am avut probleme de genul: mancarimi, matreata , cojite in timpul folosiri cu precizia ca de fiecare data in ziua aplicarii mi-am spalat parul. 

Mod de utilizare: Se agita flaconul bine, apoi se pulverizeaza pe intreaga suprafata a parului de la o distanta de aprox 25-30 cm. Se maseaza scalpul cu varfurile degetelor cca 30 secunde, apoi se piaptana. Pe langa efectul sau principal, acest sampon uscat mai este folosit si pentru o stilizare mai usoara a parului.

In conculuzie, va sugerez sa le dati macar o sansa. S-ar putea sa dati astfel startul unei relatii pe termen lung.


Share this:

JOIN CONVERSATION

    Blogger Comment

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu