[Review] Albirea dintilor cu Crest Whitestrips Supreme Professional

Bine v-am regasit, fete dragi!

Luna aceasta, asa cum poate ati aflat si de pe Instagram am facut un "semi-tratament" de albire a dintilor folosind benzile de la Crest. Nu sunt la primu astfel de tratament, insa inainte de toate sa va explic de ce l-am numit "semi-tratament". Pentru ca am folosit mereu benzile cu concentratie maxima  (14%) de peroxid de hidrogen nu am cumparat niciodata tratamentul complet de 21 de zile pentru ca da, sensibilizeaza destul de mult dantura pe perioada folosirii lor.


Prima oara am facut acest tratament acum aproape 2 ani folosind 5 pliculete. Fiecare pliculet contine doua benzi cu un gel la suprafata lor, una pentru dintii de sus si una pentru cei de jos.

Asa cum spune si producatorul, rezultatele sunt vizibile dupa a 3-a utilizare, iar eu folosind benzile Supreme, am considerat ca inca 2 utilizari sunt suficiente pentru a ajunge la rezultatul dorit, dat fiind si faptul ca nu am cei mai galbeni dinti.

Legat de modul in care acestia afecteaza dintii, eu cred ca variaza de la persoana la persoana. Pe mine la prima si a doua banda m-au durut de fiecare data dintii destul de tare dar am ales sa continui tratamentul pentru ca in zilele 3,4 si 5 durerea era mult ameliorata, iar dupa incheierea celor 5 zile nu am mai resimtit nici un disconfort la nivelul dintilor. 

Recomandarea mea pentru persoanele cu dinti foarte sensibili care vor neaparat sa incerce acest tratament este sa inceapa cu 5-6 benzi Gentle Routine si abia apoi daca nu resimtiti nici un disconfort sa treceti la varianta Classic vivid.

Acum ca am vorbit de partea mai putin placuta sa va spun cate ceva si despre rezultate. 
Benzile astea sunt probabil singurul tratament din comert disponibil la noi care chiar functioneaza. Si functioneaza rapid! Faptul ca mi-am invins teama de durere si am continuat de fiecare data tratamentul vorbeste de la sine.

Nu stiu daca am facut cel mai bun lucru si nu am idee daca imi poate afecta dantura pe termen lung dar sunt suficient de obsedata de dinti albi incat sa iau oricand tratamentul de la capat! :))Puteti comanda benzile de pe site-ul Albirea Dintilor.

PS: Va recomand ca pe perioada tratamentului sa nu consumati cafea, vin sau alte bauturi/alimente care pateaza dintii pentru a putea beneficia de tratament la un randament maxim.

PS 2: Aveti grija de dintii vostri si incercati sa nu fie nevoie sa apelati la tratamente de acest gen. 
Pentru informatii, intrebari sau colaborari ma puteti contacta la adresa de email blogchoosetoshine@gmail.com

Share this:

JOIN CONVERSATION

    Blogger Comment

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu