Voyage Collection by The Body ShopAstazi vreau sa va prezint ceva de-a dreptul deosebit!
Te invit intr-o calatorie parfumata ce iti va incanta simturile, va aprinde amintiri si iti va capta imaginatia: o calatorie in frumusetea verii italiene. In regiunea scaldata de soare Puglia din sudul Italiei, unde The Body Shop a descoperit ingredientul perfect si unic pentru cea mai sofisticata aroma de vara: smochina obtinuta vara din Italia. Toate fatetele suculentei smochine se coc lent sub soare. O armonie dulce amaruie intre frunzele verzi, pulpa suculenta si lemnul relaxant.


Pentru a completa aroma, aceste smochine au fost aduse la viata cu o serie de ingredient atent selectionate precum prospetimea notelor fresh, ce includ frunza de strugure si sofran dau senzatia de prospetime a smochinilor care parca au fost invaluiti cu apa din ocean; apoi are la mijloc un delicat element floral, ce adauga un strop de feminitate, cu trandafirul de Toscana, iar la baza senzualitatea calda si adictiva a ambrei si lemnului de stejar.

Toata aceasta nebunie parfumata se regaseste in parfumul Italian Summer Fig.

Desigur, apa de toaleta trebuie asociata cu produse de ingijirea corpului cu mireasma asemanatoare pentru a o resimtii in fiecare moment al zilei iar pentru asta The body shop au creat special urmatoarele produse: Un spray de corp usor si racosos, un gel de dus, o crema si o lotiune de corp.

Cu ajutorul The body shop putem calatorii in jurul lumii si putem fi in fiecare zi in alt colt al acesteia pentru ca au creat inca 4 parfumuri inspirate  din colturi ale lumii, unul mai deosebit ca altul.


Pentru si mai multe detalii va invit pe site-ul lor unde veti gasi si preturile.
Sper ca am reusit sa va conving sa le acordati o sansa caci sunt sigura ca le veti considera un deliciu, la fel ca si mine.

Pentru informatii, intrebari sau colaborari ma puteti contacta la adresa de email blogchoosetoshine@gmail.com
Share this:

JOIN CONVERSATION

    Blogger Comment

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu