Impresii in urma testarii internetului 4G de la Vodafone

Recent am fost selectata printre norocosii care au putut testa un kit oferit de Vodafone alcatuit dintr-un telefon Samsung Galaxy Core Prime si vouchere pentru a utiliza aplicatiile dezvoltate de cei de la Vodafone.

Eu sunt clienta Vodafone de ceva timp dar nu am avut telefon compatibil cu tehnologia 4G care este cu siguranta inegalabila!Bloggerita fiind, am testat cu drag si spor! Trebuie sa fiu mereu la curent cu tot ce se intampla cu blogul, pagina de facebook a blogului si adresele mele de email iar Vodafone mi-a facut treaba mult mai usoara pentru ca ofera viteze de navigare foarte, foarte mari.

Traind intr-o epoca a vitezei si fiind mereu pe fuga smartphone-urile au ajuns accesorii obligatorii pentru foarte multa lume.

Si pentru ca a venit vorba de viteza, aveti mai jos rezultatele Speed test-ului pe care le-am facut internetului 4G de la Vodafone.

Un lucru care imi place enorm la Vodafone este faptul ca si-au dezvoltat o multime de aplicatii interestante.
Preferata mea este cu siguranta Zonga pentru ca mi-a usurat treaba enorm scapandu-ma de sutele de MB pe care le aveam in telefon. Gasesc acolo absolut orice melodie vreau sa ascult. E super!


O alta aplicatie este Seenow unde am vazut deja o gramada de filme!


Ultima dar nu cea din urma, este Vodafone Meteo. Mi se pare ca ofera cele mai aproape de realitate temperaturi.Sincere felicitari Vodafone pentru ascensiunea continua. 
Va spun sincer ca fac o treaba foarte buna si nu planuiesc sa renunt vreodata la abonamentul meu. :DShare this:

JOIN CONVERSATION

    Blogger Comment

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu