Polenul crud Apiland - Miracol in bobite colorate.

Hei fetelor!
Nu cred ca v-am mai spus asta pana acum, desi aveam de gand sa o fac. ApiLand mi-a dat un impuls in plus si o sa intelegeti mai jos de ce.

Cu cateva zile in urma am primit de la ei un pachetel de polen crud, ce nu stiau ei insa, este ca eu folosesc polenul crud si fac apiterapie pentru niste probleme de sanatate de ordin hormonal de la inceputul anului.
Bineinteles ca bucuria mea a fost astfel de doua ori mai mare cand am vazut pachetelul cu polen.

Bunica mea obisnuia sa imi mai cumpere si ea polen crud din cand in cand. Stia ea de ce, si veti stii si voi daca cititi acest articol!Eu il consum ca atare sau prepar un amestec din otet de prisaca, miere si polen pe care il las la maturat peste noapte si il iau dimineata.

Sa va trec acum prin revista rapid si multitudinea beneficiilor pe care le aduce consumul polenului crud, multe din ele resimtite si de catre mine. (Farmacistul din mine iese la iveala, din nou! :)) )

- Este un bun trofic pentru creier. Polenul cuprinde anumiti precursori ai neuro-mediatorilor din creier, inclusiv pentru endorfine, numite si mediatorii bucuriei. Borul stimuleaza functiile cerebrale si mentale. Acestea fac polenul crud util in activitatea intelectuala intensa, depresii, pentru reducerea efectelor stresului prelungit, a oboselii cronice.

- Este un puternic antioxidant. Consumul de principii antioxidante fiind esential in prevenirea imbatranirii, imbolnavirii si a cancerelor.

-Contine fitosteroli care reduc absorbtia colesterolului.

-Este  utilizat cu succes in curele de slabire.

Este un excelent tonifiant al organismului, fiind recomandat celor obositi fizic si intelectual. 

- Ajuta la reglarea imediata a digestiei si are proprietati calmante, tonicardiace (de întarire a inimii), biostimulatoare, bactericide, antivirale, de reglementare intestinala si dezintoxicare generala.


Nu o spun eu, ci medicii. 
Ceea ce pot spune eu insa, este ca m-am simtit foarte bine atat pe timpul curei cu polen cat si dupa incheierea ei. Intentionez sa o refac de cel putin doua ori anul acesta.

Produsul este disponibil AICI la pretul de 25 lei, iar eu il recomand cu toata caldura tuturor persoanelor dornice sa aibe un regim alimentar sanatos.
Promit ca efectele se vor vedea din exterior. :)Share this:

JOIN CONVERSATION

1 comentarii :