Alege hidratarea corpului sub dus potrivita tie!

Am primit zilele trecute un comunicat de la Nivea si m-am gandit sa impartasesc cu voi informatiile pentru sigur va vor fi de folos.

Multumita Nivea avem de ales dintr-o gama larga de lotiuni de corp sub dus, de aceea poate uneori nu stim care ar fi cea mai potrivita pentru pielea noastra. Dacă te numeri printre acele femei care îşi găsesc cu greu timp pentru îngrijirea pielii, loţiunile de corp sub duş de la NIVEA reprezintă soluţia ideală pentru hidratarea rapidă şi în profunzime a pielii! Formulele avansate ale laptelui de corp şi loţiunilor cu uleiuri esenţiale şi extracte naturale asigură cea mai bună îngrijire pentru fiecare tip de piele.

De multe ori, dupa ce ma intorc de la facultate tot ce imi doresc este sa fac un dus si sa ma bag la somn asa ca eu personal sunt dependenta de aceste lotiuni pentru ca efectiv nu imi permite timpul sa aplic si o crema de corp dupa fiecare dus sau baie. 

Cu ajutorul imaginii de mai jos cred ca va va fi mai usor sa alegeti lotiunea de corp sub dus potrivita voua. Sper sa va fie de ajutor!

Pentru informatii, intrebari sau colaborari ma puteti contacta la adresa de email blogchoosetoshine@gmail.com

Share this:

JOIN CONVERSATION

1 comentarii :