Rebranding: Organic Baby devine Rangali

Revin astazi cu o veste importanta pentru cei ce erau fideli magazinului online Organic Baby, si nu numai!
Organic Baby era cunoscut ca fiind un site ce oferea alternative bio proaspetelor mamici pentru ingrijirea noilor nascuti.


Sub sloganul „Be naturally beautiful” Organic Baby, de acum Rangali, introduce un nou concept, care se adresează acum fiecărui membru al familiei şi nu doar bebeluşilor şi copiilor.


Sub noua denumire se vor regăsi aceleaşi produse de calitate, cu adevărat naturale şi organice. În spatele Rangali vor lucra aceeaşi oameni minunaţi, care vor promova la fel de bine ca până acum stilul de viaţă natural şi sănătos.Pe rafturile Rangali vei găsi o multitudine de produse cosmetice naturale, de la produse pentru bebeluşi şi mămici, la produse pentru casă, tineri, adolescenți ori tatici. Cu un preţ accesibil şi arome minunate şi fără ingrediente sintetice şi pline de chimicale aceste produse au o mulţime de beneficii pentru sănătatea şi frumuseţea corpului tău.

Eşti gata să îi oferi corpului tău îngrijirea naturală şi sănătoasă de care are nevoie? Vizitează Rangali!

Eu personal, gasesc mereu la ei produse interesante si ma ajuta sa renunt pe cat posibil la chimicalele pe care cu toate suntem tentate sa ni le aplicam pe fata, par si corp.

Pentru informatii, intrebari sau colaborari ma puteti contacta la adresa de email blogchoosetoshine@gmail.com

Share this:

JOIN CONVERSATION

    Blogger Comment

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu