[NEW] Melkior - Blossom Collection

Da, Melkior devine incet si sigur noua mea obsesie in materie de cosmetice. Ma regasesc tot mai des pe site-ul lor care imi face efectiv ochii sa sclipeasca intens. Tentatii oriunde atintesti privirea. Le-as vrea pe toate!

Colectia lor noua, aparuta sub numele "Blossom" este si ea "vinovata" pentru ca produsele ce ii apartin sunt absolut superbe! Iubesc culorile primavaratice si pastelurile dar nu doar nuantele produselor m-au cucerit, ci calitatea caracteristica Melkior ma face sa le vreau atat de tare.

Daca nu v-am convins sa aruncati un ochii la noile produse va las mai jos si descrierea "oficiala" a noii colectii cu iz de primavara.
"Blossom Collection Melkior

Iti plac bomboanele fondante? Atunci afla ca tendintele spun ca in sezonul primavara – vara 2015 se poarta nuantele pastelate in cele mai frumoase combinatii artistice. Atat la capitolul haine, cat si in machiaj. Stralucirea abundenta este acum inlocuita cu blandetea cromatica a culorilor calde. Toate tonurile diafane sunt in prim-plan. Delicate, palide, siropoase, pline de farmec, gata-gata sa-ti vina sa le mananci.

Alege preferatele tale dintre aceste culori dulci ale colectiei Blossom Collection Melkior si combina-le complementar pentru a realiza un machiaj romantic, care iti pune in valoare sensibilitatea si gingasia."


Share this:

JOIN CONVERSATION

    Blogger Comment

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu