[Postare rapida] CATRICE in Romania!!

In ultima vreme...pare ca timpul rade de mine...nu imi ajunge pentru nimic, iar stresul provocat de admitere creste de la zi la zi :(
In putinul timp pe care mi l-am gasit sa mai arunc un ochii pe bloguri si site-uri cosmetic related am avut un soc sa constat ca pe site-ul 1001cosmetice.ro au aparut cosmeticele de la Catrice pe care le-am asteptat ca pe painea calda!! Nu stiu momentan sa va spun unde vor mai fii disponibile insa sunt convinsa ca preturile de pe 1001cosmetice vor fi imbatabile!!
Am fost foarte fericita sa le vad pentru ca am auzit despre ele lucruri minunate!Si daca ar fi sa fac un mic wishlist acesta ar suna cam asa:

Camouflage cream care a fost comparat si considerat extrem de asemanator cu MAC Studio Finish Concealer. Il gasiti AICI  in doua nuante la pretul de 14.5 lei.


Fardurile Mono Absolute Eye Color. Am vazut swatch-uri si par a fi super pigmentate si deloc prafoase. Am citit si ca ar fi foarte rezistente! Abia astept sa le incerc. Disponibile AICI la pretul de doar 13 lei. 

Fondul de ten Photo finish despre care se spune ca are o acoperire medie spre mare, rezistenta buna si aspect natural. I'm sooo excited about it!!! Este disponibil AICI in doar 3 nuante din pacate.

Abiaaa astept sa le am si sa va scriu despre ele. 
Sper sa le testati si voi! :D


Share this:

JOIN CONVERSATION

    Blogger Comment

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu