Am testat produsele GerbleCu cateva luni in urma m-am inregistrat pe site-ul buzzstore.ro, un site care se ocupa cu organizarea de campanii de testare si se pare ca am fost considerata omul potrivit pentru a incerca biscuitii dietetici Gerble.

Fiind in toiul unui regim alimentar fortat de niste probleme de sanatate consider ca au picat la fix! Chiar nu mai stiam la ce variante cat de cat healthy as mai putea apela pentru mici gustari si iata ca mi-a picat din cer o super solutie!

Am terminat cele 5 pachete de biscuiti in doar 2 saptamani pentru ca toata familia i-a iubit.
Sunt foarte satiosi si au un gust cu adevarat deosebit.

Fiecare membru al familiei a avut cate un pachetel preferat! :)) Al meu a fost cel cu tarate de ovaz. "Curcubeu pe cerul gurii" cum ar spune fratele meu.

Sunt snack-ul perfect pentru oricine incearca sa tina sub control numarul caloriilor si cantitatea carbohidratilor consumati zilnici. RECOMAND, RECOMAND, RECOMAND! :D
Inclusiv cei care nu tin diete ii vor iubi pentru ca eu una, ii casim mai buni decat multi dintre biscuitii cu cu continut ridicat de zahar din comert.

Din cate stiu pretul se invarte in jurul sumei de 10-12 lei asa ca nu va veti avea de ce sa regretati daca ii incercati.


Share this:

JOIN CONVERSATION

    Blogger Comment

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu